Bu açık kapı, olası bir varış noktası, İspanya Ligi’ne dönüşü hakkında yanıt vermesini sağladı.

Bu açık kapı, olası bir varış noktası, İspanya Ligi’ne dönüşü hakkında yanıt vermesini sağladı.

Geleceği konusunda net değil, ama özlemleri konusunda net. Kafasında büyük bir takımda askerden başka hiçbir şeye yer yok. “Gelecekte ne olacağını bilmiyorum. Watford şu anda ‘En İyi’ takım değil, büyüyor ama benim gibi bir oyuncu her zaman büyük düşünüyor.” Bu açık kapı, olası bir varış noktası, İspanya Ligi’ne dönüşü hakkında yanıt vermesini sağladı. “Bilmiyorum. Karar vereceğim şeyin benim için en iyisi olacağına. İspanya, İtalya ve Premier çok büyük ligler.”

BARÇA

Riudarenes’li olan, gelecekte nerede duracağını bilmiyor ama nereye dönmeyeceğini biliyor. Onu oluşturan kulüp artık planlarına girmiyor ve bunun kapalı bir sahne olduğunu onaylıyor. “Birçok kez geri döndüm ve işe yaramadı. Yoluma devam etmeliyim. Geri gelmeyeceğim.”

Barça ve Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile berabere kalmanın favorisi olduğunu düşündüğünü ancak onu kazanmanın favorisi olarak görmediğini söyledi. “Barça, Leo’nun açık bir favorisi, ancak United PSG’yi aldı. Bu Şampiyonlar Ligi ve her şey olabilir. Dikkatli olmalısın. Barça yıllardır kazanmadı ve tam olarak favori olarak görmüyorum. Kazanabileceği açık ama bu çok karmaşık “

Jordi Alba: “Milli takımda geçen bunca yıldan sonra gelmemek seni düşündürüyor”

RESMİ: Luis Enrique, Malta dışına – İspanya

Barça ekibinin şiddetli bir Real Madrid’e karşı Palau’nun desteğine ihtiyacı olacak. Son günlerde olduğu gibi, Georgios Bartzokas, ekibi harap eden kayıpların çığına karşı mücadele etmek için hokkabazlık yapmak zorunda kalacak. Bugün beş oyuncu klasiğin dışında kalacak: Juan Carlos Navarro, Justin Doellman, Víctor Claver ve uzun süredir sakatlanan Shane Lawal ve Pau Ribas. Barça Lassa’nın yeni imzası Jonathan Holmes, Cuma günü imzalandığından beri oynamayacak ve kayıt olamadı.

11/06/2016

11/22/2016 tarihinde 00:05 CET

YÜKSELT +0

20:22

Peki, Barça taraftarları için bu harika haberle, şimdi futbolu düşünme zamanı. Pizjuán ve Sevilla arasındaki çatışma başlamak üzere ve bunu SPORT web sitesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz. Ancak başka bir ortakla birlikte olacak, çünkü bir sunucu bugün için zaten uyumluydu. Çok teşekkür ederim ve umarım sizi biraz da eğlendirmişimdir. TEŞEKKÜR EDERİM!!!

20:21

!!!!!!!!!!FINAAAAAAAAAAAAAALLLLLL !!!!!! 85-75. Georgios Bartzokas liderliğindeki ekip, Navarro, Ribas, Lawal, Claver ve Doellman’ın yokluğuna rağmen Real Madrid’e karşı etkileyici bir galibiyet elde etti. 

20:19

Rice üçlüyü kaçırır ve Doncic turnikeyi değiştirmez.

20:18

85-75. Ve Rice, kendisininkini yazarak cevap veriyor.

20:17

84-75. Draper ilk tekniğin iki serbest atışını Barça’ya atıyor, bence Rice.

20:17

Draper için serbest atış ve Nocioni için teknik.

20:15

84-73. MERİNGİLİ PİRİNÇ. Tepsiyi deniz ürünü gibi gösteren bir sepet pilav.

20:14

92-73. Dorsey’in Nocioni’deki yasadışı fişi.

20:14

82-71. Alaska hesap makinesi iki serbest atışı kaydeder. Brad Oleson’dan harika bir oyun.

20:13

Üçlü, Draper tarafından kaçırılır ve ribaund mücadelesinde Ayón’un beşinci faulü. Oleson, solda 1:55 ile serbest atış çizgisine.

20:13

Şimdi bir ‘bonus’ var ve bu Gustavo Ayón hattına gidiyor.

20:12

Rice, çok uzun bir üçlü ve Real Madrid ataklarını kaçırdı. Savunmada faul var ama henüz ‘bonus’ yok.

20:11

İyi ki bu sefer Carroll üçlü tarafı atamadı. 2:40 kaldı.

20:10

80-71. Alaska’nın hesap makinesi ilk golü atıyor, ikinciyi kaçırıyor ve hücum ribaundunu yakalıyor.

20:10

Maciulis, çizgiye gidecek olan Oleson’a faul yaptı.

https://goldbets.top/en-iyi-siteler/

Daha fazla yükle

Esrarengiz şehir İstanbul, 19-21 Mayıs 2017 tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan bir sonraki Euroleague Final Four için mekan olarak seçildi. Türkiye’nin Avrupa yakasındaki görkemli Sinan Erdem pavyonu, final etabına ev sahipliği yapacak. maksimum Avrupa rekabeti. Euroleague CEO’su Jordi Bertomeu bu Salı günü İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında, “Tarihi bir sezon olacak, şimdiye kadar görülmüş en iyi yarışmayı sunmaya hazırız.” Dedi. 

09/28/2016

Yasası 18.01.2017, 16:39 CET

Maite Antón (İstanbul)

Türk şehri, Olympiacos’un CSKA’ya karşı 19 puan topladıkları ve Georgios Printezis’in mucizevi basketinin ardından bir puan farkla kazandığı efsanevi finalde şampiyon olduğu 2012’de Final Four’a sahne oldu.

Belgrad, Kaunas ve Vitoria, Euroleague Final Four’a da ev sahipliği yapmak isteyen üç adaydı, ancak İstanbul, şampiyonluk için belirleyici maçları yeniden düzenlemek için ideal gereksinimleri karşılayan bir klasik. 2016-17 Euroleague’de ilk kez dört Türk takımının (Fenerbahçe, Efes, Galatasaray ve Darüşşafaka) varlığı, turistik cazibesi ve muazzam otel kapasitesinin yanı sıra 16.000 kişilik garantili pavyona sahip olması tartışma konusu oldu. Dengeyi İstanbul lehine çevirecek ağırlık. Ancak Osmanlı şehri, geçtiğimiz aylarda bu yıl Haziran ayı sonunda Atatürk Havalimanı’na düzenlenen terör saldırısı ve ardından Temmuz ayındaki darbe ile kargaşa içinde yaşamıştır. Ancak hem Euroleague’den hem de yarışmanın ana sponsoru Türk Hava Yolları’ndan Osmanlı kentinde güvenlik konusunda bir huzur mesajı vermek istiyorlar.

Bu sezon 16 takımın 30 günlük normal bir aşamada bir araya geleceği format değişikliğini teşvik eden Euroleague’in yeni edisyonu, özellikle 12 Ekim’de birkaç gün içinde perdeyi kaldıracak ve üç İspanyol takımı: FC Barcelona, ​​Real Madrid ve Laboral Kutxa. Georgios Bartzokas’ın takımı, iki sezondur eksik oldukları Final Four’a geri dönmeyi hedefliyor; Real Madrid 2016’da Berlin’de de değildi ve her şeye rağmen bunu oynayan Laboral Kutxa idi. CSKA, ufukta bir varış noktası olan İstanbul tacını koruyacak. 

Javier Saviola, Dünya Kupası’ndan elenmenin nasıl bir his olduğunu biliyor. Diego Maradona’nın gölgesinde yaşamanın ve baskıya maruz kalmanın ne kadar zor olduğunu biliyor.

07/01/2018

18:40 tarihinde CEST

Arjantin’in Rusya’daki Dünya Kupası’ndan elenmesinin ertesi günü, Saviola her şeyden önce “kendisine eşlik eden, bu takım için var olan tutkuyu göstermeye devam eden” insanlar için üzüntü duyuyor, anın olduğunu düşünüyor. Albiceleste yeniden düşünülmeli ve Leo Messi’den devam etmesini ister.

EFE ile yapılan bir röportajda, yaklaşan 2022 Dünya Kupası vesilesiyle, Katar, Orta Doğu ve Asya’daki 50 topluluktan göçmen işçilere, dezavantajlı gençlere ve çocuklara yardım eden Generation Amazing eylemine katıldıktan sonra, hayır programı, Saviola, bazı oyunculara zor anlar yaşayacak Albiceleste’yi desteklemesini istiyor.

Ertesi gün, Arjantin’in ortadan kaldırılması nasıl analiz ediliyor?

Bunu analiz etmek zor. Sanırım Arjantin ne yazık ki beklenen rotayı asla bulamadı. Çok kısa sürede birçok takımın elendiğini düşünüyorum ve sonrasında belki Leo için de en iyi takımı bulamadık, o da öne çıkıyor. Ayrıca çok zor rakiplerle de karşılaştık. Bu bir Dünya Kupası ve Dünya Kupalarının tek oyuncuyla kazanılmadığı kanıtlandı. Her zaman bir ekibin olmalı. Futbolun nasıl geliştiğini biliyoruz. İzlanda ile Arjantin geçemedi ve güçlü olan diğer takımlar da daha önce kazanabilecekleri düşünülemez olan takımlarla karmaşıktı.

Leo Messi’nin omuzlarına çok fazla ağırlık yüklendi mi?

Evet, Leo ve tüm seçim hakkında. Çok dayandılar. Maalesef ülkemiz öyle, her yönden çok büyük baskı var ve şimdi yapmamız gereken onları desteklemek. Bizler bulundukları yerde yaşamayı, bu anlarda nasıl nefes alacağını biliyoruz. Onların üstünde olmalısın, onları motive etmelisin ki birkaç yıl daha milli takımda kalsınlar.

Almanya, Portekiz, Messi out ve Cristiano da Avrupa’daki rekabetin sertliği etkiliyor mu?

Bir Dünya Kupası sizi farklı bir şekilde motive eder, ancak bu oyuncular uzun süredir birçok maçta yaşadılar. Şampiyona ve müsabakalarda oynarken bu sadece fiziksel yorgunluk değil aynı zamanda zihinsel yorgunluktur. Ve sonra Dünya Kupası onların baskılarını talep ediyor, iyi olmanızı talep ediyor. Şimdi, Messi ya da Ronaldo’nun olmadığı bir Dünya Kupası, ancak çok yüksek seviyede olduklarını gösteren başka oyuncular da var.

Messi devam etmeli mi yoksa yeni bir aşama mı açılmalı?

C: Bu ona bağlı. Ne karar verirseniz verin sizi destekleyeceğiz. Aklında olan şey olacak: acı çektiği hakkında ne düşündüğü, milli takımda hala mutlu olması gerektiğini gördüğü şey. O hesaba katacak ve hepimiz onunla beraberiz. Gerçekten, sizinle tanıştıktan sonra, sadece size destek sözü vermek istiyorum. Karar vereceği şey saygın olacak ve hepimiz onun söylediklerinden yana olacağız.

Ve Sampaoli döngüsü?

C: Leo ile aynı. Kişisel kararlardır. Önce o, sonra da devam edip etmeyeceğine AFA karar verecektir. Oyuncularla olan ilişkinize bağlıdır. Kimsenin bilmediği ve söyleyemeyeceği birçok soru var. Umarım bu oyuncular ve koçluk kadrosunun kalması gerekirse, bir sonraki Dünya Kupası’nda yapmamak için bu Dünya Kupası’nda yaptığımız hatalardan öğrendiğimiz bir yeniden yapılanma yaparız.

Mbappé hakkında ne düşündün?

C: Bu bir fenomendir. Sadece 19 yılda çok acı çektik ki bu hepimizi şaşırttı. Şüphesiz, çok cesaret gösterdi ve hepimizin hayran kaldığı mükemmel bir futbolu var. Umarım bu harika anların yoluna devam edebilirim. Böyle devam ederse, Dünya Kupası’nın en iyi oyuncularından biri olacağından hiç şüphem yok.

Ve şimdi Saviola’nın favorileri neler?

Fotoğrafçı Hakkında

Aslı Atalay

İstanbul’da doğdum, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünü bitirdim. Uzun yıllar Haberleşme sektöründe çalıştım, halen Bilgi İşlem Sektöründe görev yapmaktayım. Fotoğraf çekmeye maalesef oldukça geç, 2012 yılında başladım. Fotoğrafın kendimizi ifade etmenin evrensel bir yolu olduğunu düşünüyorum. İstanbul 'a aşık olmamak mümkün değil, halen görsel olarak dünyanın en zengin şehirlerinden biri olan İstanbul'da yaşıyorum.