Fenomenul nu s-a limitat la spitalele din zonele îndepărtate

Fenomenul nu s-a limitat la spitalele din zonele îndepărtate

Solicitat pentru un comentariu, directorul executiv al Colegiului American de Chirurgi (ACS), David Hoyt, MD, fost chirurg din California, a răspuns prin e-mail că organizația sa "continuă să se uite la problema volumului chirurgical. Este o problemă complexă și pe care nu intenționăm să o comentăm până nu se finalizează propria noastră examinare a acesteia."

Fenomenul nu s-a limitat la spitalele din zonele îndepărtate. Sortarea datelor a arătat că unele spitale urbane au făcut doar unul sau două din cinci sau șase tipuri de intervenții chirurgicale împotriva cancerului. Spitalul Sutter Davis, de exemplu, a efectuat două operații de colon, două de plămâni, un de rect, două de stomac și una de esofag. Centrul medical județean Ventura a efectuat o singură intervenție chirurgicală pentru cancerul de vezică urinară, creier, stomac, esofag și pancreas și două intervenții chirurgicale la ficat. Spitalul Memorial Scripps Encinitas a efectuat doar o intervenție chirurgicală pentru cancerul de ficat, prostată și stomac.

Contribuția raportului, Karl Bilimoria, MD, medic oncolog chirurgical și director al rezultatelor chirurgicale și al îmbunătățirii calității la Școala de Medicină Feinberg de la Universitatea Northwestern din Chicago, a declarat că datele din California arată ceea ce se știe de mult timp în alte state. "Nu este un fenomen din California."

Bilimoria, care este puternic implicată în programul național de îmbunătățire a calității chirurgicale a ACS, a fost întrebat de ce spitalele persistă să permită astfel de volume chirurgicale mici atunci când există șanse mult mai mari ca ceva să nu funcționeze bine; el a pus o parte din vina pe medicii de referință: "Pacienții sunt adesea îndrumați în cadrul sistemului lor și adesea urmează recomandarea medicului lor.

"Astfel, ei nu „cumpără” chirurgi în altă parte," el a spus. "Medicii referitori pot utiliza aceste date pentru a-și îndruma mai bine pacienții și au responsabilitatea de a face acest lucru, chiar dacă înseamnă trimiterea în afara sistemului lor."

Bilimoria a declarat că noile date despre spitale din California, pe care publicul le poate accesa pe CalQualityCare.org, "începe să ofere pacienților niște informații obiective." El a subliniat că, dacă medicii nu oferă ei înșiși aceste informații, pacienții ar trebui să încerce să le găsească singuri.

Unul dintre principalii susținători ai stabilirii pragurilor de volum este cercetătorul chirurgie John Birkmeyer, MD, chirurg general și vicepreședinte executiv al Dartmouth-Hitchcock din New Hampshire. El a sugerat că pragurile de volum ar trebui să devină un criteriu pentru comitetele executive medicale ale spitalului și personalul lor care să privilegieze supravegherea.

Contactat telefonic la începutul acestei luni, Birkmeyer a spus: "Este corect să spunem că orice chirurg sau orice spital care face aceste proceduri nu mai mult de o mână de ori în fiecare an nu este locul în care ar trebui să vă îngrijiți."

În plus, "cu siguranță nu ar trebui să permiteți intervenția chirurgicală [să fie efectuată de cineva] care nu o face de cel puțin cinci sau șase ori pe an. Mai mult e mai bine."

În mai 2015, el și Peter Pronovost de la Johns Hopkins și colegii de la Universitatea din Michigan au lansat lor "ia gajul de volum" campanie, în care 15 spitale afiliate acestor sisteme nu ar permite intervenții chirurgicale, cu excepția cazului în care fiecare chirurg și spital a menținut anumite volume în 10 proceduri.

Patru au implicat intervenții chirurgicale pentru cancerul de esofag, plămâni, pancreas și rect. Cele trei sisteme stabilesc praguri minime anuale de spital și chirurg după cum urmează:

Esofag, 20 și 5; Lung, 40 și 20; Pancreas, 20 și 5; și Rectum, 15 și 6.

Birkmeyer a spus că pentru majoritatea celor 11 tipuri de intervenții chirurgicale pentru cancer evaluate în raportul din California, "marea majoritate a acestora ar trebui să aibă praguri de volum care sunt foarte analoage pragurilor pentru chirurgia cancerului esofagian, pancreasului și rectului."

Pot exista unele motive întemeiate pentru o intervenție chirurgicală împotriva cancerului la un spital cu volum redus, a spus Bilimoria. Este posibil ca pacienții să nu dorească să călătorească foarte departe de casă, pentru început. Unii chirurgi pot menține volume mai mari efectuând proceduri la mai multe spitale, deși alții au spus că echipa spitalului trebuie să fie competentă și la această procedură.

Leah Binder este președinte și director executiv al Grupului Leapfrog, care a fost primul care a raportat calitatea spitalului la nivel național prin utilizarea procedurilor chirurgicale ca surogat în 2001.

Ea a spus că crede că este greșit faptul că publicul și medicii de referință sunt atât de întunecați în privința spitalelor cu volum redus, încât sute de pacienți, chiar în statul California, și-au făcut operațiile de cancer la un spital care a făcut doar unul sau două în acel an.

"Nu există nicio scuză pentru această lipsă de transparență" la nivel național, a spus https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ ea. "Pacienții merită să cunoască experiența chirurgului și a spitalului cu procedurile pe care le efectuează. Această cunoaștere poate însemna diferența dintre viață sau moarte."

* Toate codurile CPT utilizate au fost pentru intervenții chirurgicale internate, cu excepția cancerului de sân, care a inclus coduri chirurgicale CPT ambulatorii.

Înainte de a păși vreodată în sala de operații, pacienții care au fost încurajați să-și imagineze o viață mai bună după operație – în timp ce își păstrează așteptările realiste – s-au bucurat de rezultate mai bune, au descoperit cercetătorii.

Studiul PSY-HEART a randomizat unul dintre cele trei grupuri într-o intervenție psihologică pre-chirurgicală ca formă de tratament placebo în care pacienții au fost încurajați să dezvolte idei și imagini despre viitorul lor după intervenția chirurgicală de bypass coronarian (CABG), inclusiv activitățile pe care le vor putea pentru a relua în timp (cum ar fi grădinăritul). Terapeuții au discutat, de asemenea, despre modalitățile prin care pacienții își pot influența pozitiv simptomele.

Peste 6 luni de urmărire, acest grup a arătat cea mai mare îmbunătățire a dizabilității (-12,6 puncte pe o versiune modificată a indicelui de dizabilitate a durerii), comparativ cu colegii lor care au fost randomizați la o intervenție psihologică generală sau standard de îngrijire. De fapt, o intervenție psihologică fără a se concentra asupra activităților post-chirurgicale a fost la fel de ineficientă ca și nici o intervenție deloc, potrivit Winfried Rief, dr., De la Universitatea din Germania din Marburg, și colegii din BMC Medicine.

După ajustarea pentru caracteristicile inițiale, o tendință nesemnificativă a semnalat o dizabilitate mai mică pentru grupul care a primit intervenția privind gestionarea așteptărilor (P = 0,09). Acești pacienți s-au bucurat, de asemenea, de o calitate a vieții mentale mai bună (PP = 0,041).

"Optimizarea așteptărilor pacienților înainte de intervenția chirurgicală ajută la îmbunătățirea rezultatului la 6 luni după tratament. Acest lucru implică faptul că utilizarea mecanismelor placebo are potențialul de a îmbunătăți rezultatele pe termen lung ale intervențiilor medicale foarte invazive," A sugerat grupul lui Rief.

Intervenția axată pe așteptări a fost „extrem de rentabilă”, ??? și probabil să lucreze în diferite domenii, a declarat Rief pentru MedPage Today.

Rolul așteptărilor în determinarea succesului tratamentului a fost arătat în domenii precum intervenții chirurgicale ortopedice, intervenții dermatologice și intervenții în cardiologie. Remarcă Rief. Mai mult decât atât, așteptările pacientului determină, de asemenea, respectarea tratamentelor medicamentoase și dezvoltarea efectelor secundare (de exemplu, în tratamentele împotriva cancerului), contribuind în plus la succesul tratamentului.

PSY-HEART a fost un studiu pe trei direcții, care a inclus 124 de pacienți supuși electivului cu pompă CABG sau CABG combinat cu o intervenție chirurgicală a valvei.

În comparație cu îngrijirea standard, ambele intervenții chirurgicale au fost asociate cu o creștere mai mică a concentrațiilor pro-inflamatorii de citokine după operație.

Nicole Lou este reporter pentru MedPage Today, unde acoperă știri despre cardiologie și alte evoluții în medicină. Urma

Dezvăluiri

Rief a declarat că primește onorarii de la Heel, Berlin Chemie și Bayer.

Sursa primara

Medicina BMC

Referință sursă: Rief W, și colab "Optimizarea preoperatorie a așteptărilor pacienților îmbunătățește rezultatul pe termen lung la pacienții cu chirurgie cardiacă: rezultatele studiului controlat randomizat PSY-HEART" BMC Med 2016; DOI: 10.1186 / s12916-016-0767-3.

Doi chirurgi dezbate dacă este mai bine să așteptați sau să operați imediat după primul atac de diverticulită al pacientului.

Într-o analiză recentă, oncologii au raportat că recuperarea lor îmbunătățită după protocolul chirurgical a scăzut consumul de opioide la femeile care au fost supuse unei intervenții chirurgicale la sân.

John Maa, MD și Peter Masiakos, MD, discută strategii pentru prevenirea violenței cu armele.

Un nou studiu a constatat că fundoplicarea nissen asigură un control mai bun al simptomelor la pacienții a căror boală de reflux gastroesofagian este cauza arsurilor la stomac și care nu îmbunătățesc inhibitorii pompei de protoni.

"Reputația ta este stabilită devreme," scrie John P. Skendelas, MD, în sfaturile sale pentru noua recoltă a rezidenților de chirurgie generală.

General Surgery News Report este adus cititorilor MedPage Today de către prietenii noștri de la General Surgery News, un titlu al grupului McMahon. Înregistrarea (gratuită) poate fi necesară pentru un anumit conținut.

Am solicitat chirurgilor și unui specialist în boli infecțioase din centrele academice de vârf să rezume un studiu care să testeze două durate ale tratamentului cu antibiotice pentru infecții abdominale complicate. Studiul a fost publicat miercuri în New England Journal of Medicine.

Jonathan Pearl, MD, profesor asistent de chirurgie la Facultatea de Medicină a Universității din Maryland: Acesta este un studiu randomizat, deschis, multicentric. Un total de 518 pacienți din 23 de centre au fost incluși în studiu. Procesele de boală au inclus infecții și perforații ale intestinului subțire, apendicelui, colonului și rectului. Conform proiectului studiului, mai puțin de 15% din cazuri erau apendicite. Toți pacienții au primit controlul inițial al sursei infecției prin operație sau drenaj percutanat.

După tratamentul inițial, pacienții au fost randomizați la unul din cele două grupuri: brațul de control a primit antibiotice intravenoase până la afebril cu un număr normal de celule albe din sânge și capacitatea de a consuma 50% din aportul caloric recomandat pe cale orală; brațul experimental a primit un curs scurt de 4 zile de antibiotice, indiferent de parametrii fiziologici. Rezultatele primare au inclus infecția locului chirurgical, infecția abdominală recurentă și moartea.

Rezultatele primare în brațele de control și experimentale au fost echivalente. Aproximativ 20% dintre pacienți au dezvoltat infecție la nivelul locului chirurgical, 40% au avut infecții abdominale recurente și 2% până la 3% dintre pacienți au murit. Durata antibioticelor nu a influențat rezultatele primare.

Fotoğrafçı Hakkında

Aslı Atalay

İstanbul’da doğdum, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünü bitirdim. Uzun yıllar Haberleşme sektöründe çalıştım, halen Bilgi İşlem Sektöründe görev yapmaktayım. Fotoğraf çekmeye maalesef oldukça geç, 2012 yılında başladım. Fotoğrafın kendimizi ifade etmenin evrensel bir yolu olduğunu düşünüyorum. İstanbul 'a aşık olmamak mümkün değil, halen görsel olarak dünyanın en zengin şehirlerinden biri olan İstanbul'da yaşıyorum.