13.00 - Meltem İnanç

VALENCIA / 13:00 / PLAZA DE LA VIRGEN

Fotoğrafçı Hakkında

Meltem İnanç

1966 yılında İzmir’ de doğdum. İtalyan Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’ nü bitirdikten sonra 20 sene medya sektöründe çeşitli televizyon kanalları ve gazetelerin reklam satış bölümlerinde üst düzey yöneticilik yaptım.
En büyük tutkum dünyayı gezmek ve bu seyahatlerde farklı doku ve yaşamları fotoğraflamak. Şimdi buna günden güne hızla değişen, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul’ u fotoğraflamak da eklendi.
Meğer bunca sene yaşadığım şehrin ne kadar da çok farklı güzellikleri varmış ve ben onları daha yeni keşfediyorken onlar her gün süratle değişip başka bir yapıya dönüşüyorlar. Üstelik aynı değişim farklı biçimlerde tüm dünya için de geçerli. Böylesine bir kovalamaca ve yakalamaca içinde dünyayı, şehrimi ve ülkemi keşfetmeyi ve fotoğraflamayı sürdürüyorum. Fotoğraf çektiğim her anı çok seviyorum.
Bu yolculuğumda Türkiye’nin değerli fotoğraf sanatçıları ve hocalarından çeşitli eğitimler alıyorum ve birlikte farklı projeleri hayata geçiriyoruz. İfsak üyesiyim. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli karma proje sergilerinde fotoğraflarım yer alıyor.